WAT DOEN WE

We verzorgen de opnamen van concerten en kooruitvoeringen, ten behoeve van CD producties, op locatie. Desgewenst kunnen ook Demo’s op locatie opgenomen worden.

Daarnaast beschikken we over een studioruimte voor soloartiest-opnamen en opnamen van kleine bezettingen.

Ons doel is het maken van hoogwaardige opnamen, waarbij de pure geluidskwaliteit voorop staat. Dit houdt in; zonder audio-compressie en het overmatig toevoegen van effecten/equalizing.

Daarvoor hebben we de beschikking over professionele apparatuur, gekoppeld aan een Digital Audio Workstation,of een TASCAM 24 sporen harddiscrecorder, om in een hoge resolutie en dito bit-rate te kunnen werken.

We gebruiken hoogwaardige microfoons van o.a. DPA, NEUMANN (grootmembraam), AKG RĂ˜DE(grootmembraam), SHURE, BEYERDYNAMIC,

De mengtafels zijn voorzien van ruisarme voorversterkers en worden gebruikt in combinatie met een TASCAM Fadercontrol voor de Audio-Nabewerking.

Desgewenst kunnen we vanaf 500 exemplaren de persing van glasmaster CD’s verzorgen, alsmede de verpakking en het drukwerk van het booklet en het CD label, volgens het ontwerp van de opdrachtgever. Hele kleine oplagen worden geleverd op recordable CD’s.